Madkampen.dk » Ingredienser » Dressing:

Opskrifter på mad med Dressing:

Her er en liste over alle de spændende opskrifter, hvor Dressing: indgår i retten. Hvis du finder en ret, som ikke hører til på listen, må du meget gerne fortælle os det.

  1. Rebild Salat

    Bland ingredienserne til dressingen. Vend de snittede grøntsager i. Salaten kan holde sig et par dage i køleskabet....


  2. Cremet Pastasalat med Karry & Bacon

    Til 3 personer. Bring en gryde med vand og salt i kog, og tilsæt pastaen. Kog den efter anvisningen på posen. Hak løg og peberfrugt fint. Steg baconternene og læg dem på et stykke køkkenrulle til afdrypning. Rør ingredien...


  3. Laks på Blomkålsbund

    Til 1 person. Krydr laksen med salt og citronpeber. Vikl baconskiven om og steg den ved middelhøj varme i 3 minutter på hver side. Skyl blomkålen og hak den fint. Skær sukkerærter i strimler og radiser i små tern. Rør ...


  4. Blomkålssalat med Tranebær & Hasselnødder

    Til 4 personer. Rist hasselnødderne gyldne på en pande, drys med salt og lad dem køle af. Skær blomkålen i meget tynde skiver. Brug evt. et mandolinjern. Bland olie, æbleeddike, salt og peber, og smag til med honning. Hak ...


  5. Salat med Rosenkål og Baconstykker

    Skyl kålen og befri den for de yderste blade. Skær den i tynde skiver. Skær rødløget og æblet i tynde skiver. Skær chilien i små tern. Hak persillen. Ris baconternene og læg dem til afdrypning på et stykke fedtsugende ...


  6. Marineret Broccolisalat

    Til 3-4 personer. Fjern de små blade på broccolien og skyl den. Del den herefter i mindre stykker (brug også stokken) og riv det fint . Skyl æblet, fjern kernehuset, og skær det i små tern på ca. ½x½ cm. Pil løget og hak ...


  7. Tårn med Avocado, Rejer & Mango

    Til 4 personer. Start med at lave dressingen. Pres hvidløget og rør det sammen med creme fraichen. Hak jalapenos fint (fjern de værste kerner først) og bland dem i. Smag til med salt og peber. Skær skrællen af mangoerne og skær...


  8. Lynhurtig Kebab af Hakket Oksekød

    Steg løg og hvidløg i lidt olie i en dyb pande. Kom kød, ras el hanout, kanel og chiliflager på panden og steg, imens du rører jævnligt, indtil kødet er brunet og smuldret. Skub kødet lidt til side og tilsæt tomatpuré og lad...


  9. Bønnesalat med Fetaost & Oliven

    Bønnerne nippes (begge ender fjernes). Kog dem i godt saltet vand til de er lige netop møre (5-7 minutter). Herefter afkøles de i isvand. Dryp bønnerne godt ad, og del dem i 2. Pil løget, del det i halv og skær det i tynde sk...


  10. Pastasalat med Olie-Eddike Dressing

    <b>Dressing:</b>

    Til 4 personer. Kog pastaen efter anvisningen på pakken. Skyl den under koldt vand, og lad den køle helt af. Steg baconternene sprøde på en pande, og læg dem på fedtsugende papir. Riv gulerødderne og snit peberfrugterne i ty...



  11. Grønkålssalat med Bacon & Avocado

    Skær ca. 8 skiver af baconen og steg dem på en pande i lidt olivenolie til stykkerne er sprøde. Skyl grønkålen og skær ribbene af. Lad den tørre lidt, og skær den så i fine strimler. Skyl pærerne og skær dem i både. Del...


  12. Pastasalat med Pestodressing

    Kog pastaen efter anvisningen på pakken. Rør ingredienserne til dressingen sammen - smag dig frem alt efter hvor stærk/syrlig du gerne vil have dem. Hæld den ønskede mængde fyld i, når pastaskruerne er helt afkølede, og vend d...


  13. Blomkålssalat med Radiser & Ærter

    Skyl blomkålen og hak den fint. Skær ærterne i tynde skiver og radiserne i små tern. Rør creme fraiche og mayonnaise med klippet dild, revet citronskal og og saft. Smag til med salt og peber. Bland dressingen med blomkål, ær...


  14. Spidskålssalat med Blommer

    Vask kålen, skær det grove fra, og snit resten fint. Rist nødderne på en tør pande, til skallen begynder at tage farve og falde af. Læg nødderne i et viskestykke og rul skallerne af. Skyl dilden og lad den dryppe af. Skyl bl...


  15. Spidskålssalat med Melon

    Pisk alle ingredienserne til dressingen. Skær tomaterne i både og honningmelonen i tern. Bland ingredienserne til salaten, og hæld dressingen over. Servér salaten som tilbehør til et stykke kød....


  16. Sprød Kålsalat

    <b>Dressing:</b>

    Til 4 personer som tilbehør. Halvér kålen, fjern stokken og snit den halve kål fint. Drys kål med salt og sukker og lad den stå på køkkenbordet, men det øvrige tilberedes. Skær æblerne i tynde både og hak dild. Rør...



  17. Spidskålssalat med Bacon & Feta

    <b>Dressing:</b>

    Snit spidskålen fint og skær rødløg i fine tern. Steg baconen og champignonerne sprøde på en pande. Smuldr fetaosten eller skær den i tern alt efter hvilken du har valgt. Rist pinjekernerne. Vend alle ingredienserne til ...



  18. Grønkålssalat med Æble & Granatæble

    Fjern kernehusene fra æblerne og snit dem fint. Fjern stokken fra grønkålen og hak den fint (gerne i foodprocessor). Skær løget i små tern. Tag kernene uf af granatæblet. Bland det hele sammen. Rør ingredienserne til ...


  19. Hønsesalat med Karry, Ananas & Asparges

    Til 4 personer. Rør alle ingredienserne til dressingen sammen. Skær kødet i små mundrette bider, og rør det i dressingen sammen med ananas og asparges. Spises som snack/canapé på ristet toastbrød pyntet med kvarte tomater o...


  20. Maskeret Blomkål

    Kog æggene til de er hårdkogte. Skær blade og stok af blomkålen, og kog det i letsaltet vand i 12-15 minutter - det skal kun lige være mørt. Læg det til afkøling på et fad. Rør ymer, salt, peber, karry, sennep og dild sammen...


  21. Spidskålssalat med Rejer

    Snit kålen i tynde strimler. Bælg ærterne. Bland de 2 ting sammen med dild og rejer. Rør ingredienserne til dressingen og servér....


  22. Vinter Cæsar-Salat

    Til 2 personer. Tænd ovnen på 220°C. Steg kyllingebrysterne i lidt olie på en varm pande. Krydr med salt. Dryp rugbrødet med olie og salt og bag det sprødt i den varme ovn i ca. 7-10 minutter. Skyl og skræl gulerødder og...


  23. Hjemmelavet Cremet Coleslaw

    Snit hvidkålen fint og riv gulerødderne på et rivejern. Bland de 2 ting sammen i en skål. Rør ingredienserne til marinaden sammen, og hæld den over grøntsagerne. Sørg for at blande det godt. Lad det trække cirka 1 time i kølesk...


  24. Waldorf Light

    Halvér druerne, skær bladselleri i skiver og skræl æblet og skær det i tern. Bland sennep, creme fraiche og citronsaft i en skål. Bland dressingen med druer, selleri og æble og smag til med salt, peber og citron. Drys til sidst...


  25. Salat med Broccoli, Blomkål og Sennepsdressing

    Del blomkål og broccoli i små buketter. Skær stokkene i små terninger. Læg kålen i kogende vand i 2 minutter hvorefter den afdryppes og afkøles. Riv salaten i stykker. Skær brødet i små terninger, og rist dem gyldne i oli...